Dalarö 2015-08-26

Fortfarande på hemmaplan. Njuter av de sista dagarna med barnen. Kommer endast höra dem via telefon när jag är på cykelresan. De kommer vara med mig till fredag.

Ibland får man vara lite försiktig med ordvalen. Något jag aldrig kommer glömma är idag. Grabben kommer hem och ska berätta om sin fotbollsmatch.
Han är helt uppspelt och glad och vill gärna berätta. Han säger då. Pappa idag slog jag en hörna. Tjejerna stannar upp och blir ilska på honom. Man får inte slå hönor! Du misshandlar djur! Tänk om det varit en liten kyckling?! Dumma dig säger de till honom. Då får jag kliva in och berätta att det heter att han slog en höRna inte en höna. Då förstod de. För det hade blivit ledsna och undrat vad storebror sysslar med.

Till Cykelresan. Nu har det börja trilla in lite hälsningar på bloggen. Va roligt. Någon har läst iallafall och håller tummarna att det ska gå bra. Härligt sånt gillar jag!

Kollat vädret. Aj aj aj borde inte ha gjort det. Regn regn och regn kommer jag få tampas med under cykelresan. Men det gör väl inget. Luften blir lite friskare?
Har ordnat med regnkläder iallafall så jag kan vara torr under cyklandet.

Flyger upp till Luleå redan på måndag (31a augusti) Blir hämtar av Michael Mittelton som är ordförande brottsofferjouren Stockholm-Gotland. Tror han kommer redan kl 9. Ingen sovmorgon då inte.
När jag landat i Luleå kommer jag bli intervjuad av Norrlandskuriren. Vad ska jag säga? Hej jag heter Gerardo Espejo och är en kille på 35 jordsnurr. Inte riktigt så kanske. Lägger upp artikeln senare.

Funderat lite på vad jag ska ha med. Kommer absolut väga mig före och efter loppet ta mått på mig och se om det kommer ske någon ev förändring efter jag kommit i mål. (Damer, kommer lägga upp en halvnaken bild på mig) Har läst någonstans att om man ska ut på äventyr i kyla och så vidare så ska man lägga på sig lite. Tror jag varit mentalt förberedd på detta innan jag ens gav mig på att cykla. Bra med lite extra hull så jag inte fryser.

Tänkte jag skulle begett mig ut och cyklat en runda idag, men mitt huvud är för stort. Hjälmen för liten. Något jag måste ordna innan jag ger mig ut på vägarna iallafall. Skulle någon köra förbi mig och se mig i den hjälmen. Skulle de förmodligen backa tillbaka. Ta fram kameran och lägga upp på Youtube. Säkert skulle det bli någon Youtube-sensation också. ”Inte bara brottsdrabbad utan även med för stort huvud” skulle säkert rubriken vara. Men till mitt försvar så är hjälmen S.

Tror jag går lägger mig nu. Behöver vila upp mig så mycket som möjligt nu innan cykelresan.
Innan jag somnar måste jag lyssna på Lotta på bråkmakargatan för säkert hundrade gången. Kommer säkert sakna lyssna på den. Men efter resan ska jag lyssna på den igen!

Just det innan jag glömmer! Har skaffat mig en ny leksak! En selfiepinne! *fniss*

Nu Lotta och sen nana!

För lämna kommentar, synpunker så är det bara klicka här!

Er vän
Gerardo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *