Dalarö 2015-08-27

Trötter, klockan är 22:31 och har lite lugn och ro. Barnen sover sedan länge. Har lekt massor idag, blir slut ganska fort. Snart till kojs och sova ut.

Kommer jag glömma något?
När Du endå är här och läser. Vad rekommenderar Du att jag tar med mig? (klicka här för skicka tips)
Känns som jag kommer glömma något.

Imorgon får jag utrustningen av en av sponsorerna, Länna sport. Större hjälm bland annat.
Kände mig som ett litet barn när jag var och testade sakerna förra veckan. Lämnade dessa igen då det ska komma lite tryck på.

En viktig sak jag kom på att jag har hemma. En högtalare jag kommer ha med mig. Men på denna trådlösa högtalare finns en funktion jag inte hade någon aning fanns.
Jag kan ladda mobilen med den!
Vilken lättnad. Nu kan jag lyssna på musik, ljudbok utan att behöva tänka så mycket på att batteriet kommer ta slut. Tar det slut. Tar jag bara fram högtalare mitt i chutaheiti och ladda. Bra va?
Ni kan ge mig tips på ljudböcker också. (klicka här)

Som ni redan vet så kommer jag fram till Luleå på måndag. Direkt till intervju. Även varit i kontakt med Brottsofferjouren i Luleå där jag ska vara med en stund på deras utbildning och föreläsa en liten stund. Kommer ha fullt upp.

På måndag åker jag från Dalarö kl 9.

Har fått mera peppning! Så roligt. Många som tror på mig. Och vad viktigt detta är.
Fortsätt skicka! =)

Barnen tror jag inte förstår riktigt vad pappa ska göra. Skönt.

Varit ute och gått en runda. Mörkt ute. Det blåser lite med. Tittade upp mot himlen och såg inga stjärnor idag tyvärr. Bara tittade och laddar. Laddar och laddar.

Nu längtar jag faktiskt.

Hoppas som Ni vet att jag kommer nå ut till många. Även politikerna som följer min resa.

Har nämligen fått in en föreläsning för riksdagen som jag kommer genomföra den 14e oktober. Har fått en chans att de ska lyssna på mig. Min historia. Vad som hände mig. Klart de kommer ta till sig. Fått mycket beröm för mina föreläsningar och ska se till att så ska det förbli.

Lyfter i min resa organisationer som ger stöd till personer som varit med om saker.
Vill att det även ska lyftas för att jag vill att alla ska må bra. Inte roligt att må dåligt över saker som andra människor har gjort emot en. Vikten av att finnas. Vikten av att ge stöd. Har Du någon eller kanske har du blivit utsatt för något? Vill prata. Få tips. Vi finns. (klicka på deras logga för att komma till hemsidan)

De fanns för mig och kommer även finnas för er. Vikten av att prata med någon som varit med om något liknande är oerhört viktigt. Du eller Ni är inte ensamma. Tillsammans hjälps vi åt! Enkelt va?

Nyckeln till dörren som öppnar andra dörrar är bara ett samtal ifrån. Viljan att inte inte vilja vara i en plats som är främmande. Kaos. Saker stämmer inte och hela världen rasat samman. Orättvist. Säger bara att Du, Ni är inte ensamma. Vi finns där ok ?
Jag klarade ta mig ifrån mitt. Kommer aldrig bli av med det. Men lär mig leva med det och hanteras med det varje dag.

Nu ska jag pussa mina huliganer på pannan och försöka inte väcka dom. Jag kommer somna på direkten.

Er vän
Gerardo (ingen selfie idag. Det kommer imorgon)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *