Dalarö 2015-08-29

Intensiv dag. Mycket rolig. Varit på skärgårdsdagen i Nynäshamn tillsammans med Brottsofferjouren Haninge/Nynäshamn.

Klart dagen började med att snooooozzzaaaaaa väldigt länge. Måste ha något slags rekord i det där snoozande. Men det fungerar. Jag tar mig upp.
Åkte till Nynäshamn tidigt eller tidigt och tidigt. Vi åkte från Dalarö kl 9. Men det är lördag då ska det vara segt att stiga upp på morgonen.

Men oj vilken dag. Blåsigt men inget regn. Tack och lov. Blåste friskt och det var en intressant dag.

Fått berätta mycket kring cykelresan och även fått iväg en del böcker. Känner mig lite duktig idag iallafall. Mycket nyfikenhet har dykt upp då jag träffat mycket människor. Många som velat höra vad som hände då Ni vet att jag har det stora ärret i halsen. Börjar bli ganska lugnt. Påverkar inte mig så mycket längre. Lärt mig acceptera att jag ser ut på detta vis. Men så är det idag. Hoppas det är så imorgon också. Vissa har kommit till mig och delat av sina erfarenheter. Blir en del som följer resan genom denna blogg iallafall.
Tror jag även åt världens godaste glass. Mjukglass med chokladtopp. Absolut en av favoriterna då den väcker mycket minnen från när jag var liten. Simhallen i Växjö. Att bada där när jag var 11 år var inte det viktiga. Åkte dit för att äta glass. Nu fick jag äta den igen. Yiiiihuuuu.
Tror vi var klara strax före 16. Gick sedan till en restaurang, men denna restaurang var verkligen annorlunda.
Vi var ett sällskap på 7 pers, skulle ha gemensam nota. De ville att efter varje person beställde skulle det betalas. Ingen beställning vid bordet alltså. Fick be om papper och penna och jag fick agera servitör. Vilket iförsig kan vara roligt. Men jag var hungrig och trött. Någon som vet vad den kombinationen kan resultera i?
Jo lite grinig kan jag bli….
Men det gick bra. Fick njuta av en mycket god maträtt iallafall och supertrevligt sällskap.
Brottsofferjouren Haninge/Nynäshamns representanter. Fick även en liten födelsedagspresent av Carin – En matlåda. Tack den kommer vara användbar undercykelresan och som jag fick höra så kommer den hålla 30 år. Minst!
Fick även användning av min nya leksak. Jo vilken är det. – Selfiepinnen.

Klart jag delar med mig av lite bilder. Det vet ni.

Snål kan jag vara, eller inte.

Har så mycket fina människor runt omkring mig. Så tacksam för alla finns. Så mycket stöd gör mig ibland rörd. Under cykelresan kommer jag verkligen inte vara ensam. Tror jag kom på hur folk kan även ge mig stöd. Gör så här. Ta ett kort på er när ni cyklar eller med någon cykel. Så lägger Ni upp den på instagram. Under hashtag #spegeltalare oavsett i landet vart Ni befinner er kan ni ge ert stöd till denna Cykelresa. Ska se om jag får någon från chutaheiti som lägger upp en bild.

214 gilla markeringar på Facebook. Målet 1000. Sakta men säkert närmar det sig.

Även roligt att höra att jag inspirerar andra.

Fick se Marina äta en pizza till en trevlig lång konversation. Anledningen att jag inte åt någon var att jag fortfarande var mätt efter middagen med BOJ. Den såg verkligen god ut. Tror inte jag hade haft några problem med att äta en, men måste tänka på figuren….

Hann även träffa några kompisar. Mycket skratt och fniss. Härliga vänner jag har. Selfiepinnen åker ju självklart upp..

Delar här med lite bilder om dagen. Nu är det den 30e augusti. Nu är jag gubbe? 35 bast. Eller 35 jordsnurr om jag ska vara komisk och lägga upp i en kontaktannons…. Skippar den beskrivningen va…

Roligt att även artikeln kom med i Metro. (klicka här för komma till artikeln)
Godnatt och imorgon blir det inget snoozande. Ska bara sova och sova.

Er vän,
Gerardo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *