Dalarö 2015-08-30

35 år idag. Yeay!

Har fått många hälsningar idag. Har varit glad hela dagen, för det är trots allt en dag då föddes. Mina föräldrar bor i Växjö bor i växjö så det tyvärr ingen tårta, blev en god lunch och kaffe med en gammal vän. Pratade mellan allt i vått och torrt. Mycket trevligt. Passade även på att köpa ett måttband så jag kan mäta mig imorgon.

Barnen kom på besök, det var verkligen efterlängtat från mitt håll. De var glada och vi tog lite bilder. Fick även höra lite sång. Inte bara av dem utan även av ett par vänner som ringde via FaceTime. Kan man inte fylla år varje dag?
Tiden går så fort att det blir som jag fyller år varje dag. 35 år. Känns inte så. Bara en siffra. Tror jag egentligen är 22. Låtsas som det. Lite mognare nu än vad jag var då. Hoppas jag.

Bara för jag låtsas vara 22 så dök det upp en liten melodi. Tvungen så klart att leta upp om låten finns på internet. Artisten är inte mindre än… Gunther…. Någon som minns honom.. har ni inte hört honom så råder jag er att lyssna, eller inte….

Sista dagen jag får nana i min säng på länge. Min sköna säng vad jag kommer sakna dig. Finns ingen säng som min säng. Mitt hem, kommer sakna våra stunder. Du säger inte mycket men du finns alltid. Här är min trygghet. Ska inte trötta ut er när jag börjar berätta om allt i mitt hem som jag kommer sakna.

Allt är färdigpackat nu. Fick plats med allt i väskan. Nu är jag redo. Borsta tänderna strax. Titta på någon dålig serie tills jag somnar. Kommer förmodligen inte kunna somna med en gång.

Mitt i allt så reflekterar jag mycket på det inträffade. Hoppas på att kunna sova ordentligt igen. Axeln är paj. Varje gång jag vill ta i eller anstränga mig så känns det. Vrider jag mig i sängen likaså. Säg inte detta till någon.. (gillar inte riktigt att visa mig svag) Vill känna mig så normal som möjligt trots detta besvär. Problemet här är att när hugget kom så bröts ett revben, även en lunga som punkterades. När sedan läkningen pågått så har revbenet som varit av läkt fel. Så den har läkt ihop med ett annat revben. Detta besvärar mig. Går operera men läkaren var tveksam till att han skulle rekommendera det…. Nå ja. Tråkigt är det iallafall. Men det gäller kämpa på.

Nu är det nana kudden. Bifogar som vanligt lite bilder från dagen. Lite glädjebilder med barnen och även mammas tårta som hon retades lite med idag. Hon får göra en ny tårta till bara mig när jag kommer till Växjö! Så det så! Det bestämmer jag redan nu!

Buenas noches,
Er vän
Gerardo

  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *