Dalarö 2015-09-08

Kan beskriva denna stund med ett ord. Trött!
Hemma nu och äntligen i min säng. Omgång ett är avklarat och nu ska jag bara ta och vila upp kroppen imorgon. Inte ha någon väckarklocka på och bara sova ut.
Stannade till en snabbis och snäll som mitt ex var fick jag pussa på mina sovande skatter som jag saknat så mycket under cykelresan, bara att få pussa på dom och känna deras doft! Imorgon ska jag hämta dem tidigt från skolan och bjuda dem på glass!

Lyckades sova så gott natten till idag. Som vanligt måste jag ha snooze! Härlig frukost med Ewa-Britt och Sten, kanon! Var tvungen att fylla på bra med energi då denna dag skulle bli en lång cykelresa. Undrade lite om Lola var beredd för jag är… Åkte till tågstationen och där mötte Sverige Radio upp och samt Svt Gävleborg som gjorde ett litet inslag. (klicka här för radio och här för tv intervjun).

7:30 lämnade jag Gävle för att ta mig an Stockholm. Ingen liten resa. Distansräknaren säger 175 km? Oj har jag cyklat så långt? Inte konstigt att jag är så trött nu då. Höll endast koll först att få komma fram till Uppsala och sen Stockholm. Blev en liten annan väg då jag inte kan cykla mer på E4an, vill inte bli tagen av farbror blå.

Hade lite saker att se fram emot under resan. Det skulle bli min sista dag innan en dags paus. Behöver denna vila. Har jag sagt det förut? I Närheten av Märsta började nu kroppen ge vika. Varje trampsteg värkte. Fröken kramp började kännas. Även baksida av lår. Nu började kroppen verkligen haverera. Var bara dags att börja runda av för dagen.
I närheten av Märsta fick jag chansen att peka finger. Mittenfingret som är så symboliskt. Blev riktigt ilsken. En liten ful röd bil med två säkert 16 åringar körde sin epatraktor när mig. Inte bara det. Idioten skrek på mig så jag höll på trilla ur. Mitt svar blev. Långfingret såklart! Flera gånger om. Hoppas de såg!

Messade med Brottscentralen och de ville jag skulle komma till programmet. Även Lola skulle få vara med. Va roligt. Nervöst. Något att se fram emot.

Charlotte Wihk på Nxtme meddelade mig att jag skulle få en behandling på Hamam Oriental när jag kom fram. Tack Charlotte! Uppskattar det och även min kropp. Undrar vad den skulle säga till mig. Förmodligen bara svordomar. Men efter behandlingen av kroppen idag av Ziya Gürsoy, blev kroppen som ny, tror även bättre. Detta var definitivt inte sista gången!

Efter behandlingen var det raka vägen till Aftonbladet då jag medverkade i programmet Brottscentralen live, pirrigt helt klart men jag gjorde det. Roligt att de följer mig.

Fick skjuts hem av LO som mötte upp mig. Skönt! Tänkte skippa bloggandet idag, men det går ju inte!

Rumpstatus till alla nyfikna!
Bättre än igår! Nu har det gått nedåt till benen. Undrar fall jag kommer upp ur sängen imorgon. Men tänk efter all cyklande. Tror min rumpa kommer vara ganska fast när jag nått mål….

Här kommer dagens bilder. Hörs imorgon! Din vän Gerardo

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *