Dalarö 2015-09-09

Sovit! Äntligen utan att ha på väckarklockan! Gick upp 12 och fortfarande riktigt trött. Skulle inte sova mera då jag måste lägga mig tidigt för att orka gå upp. Ska fortsätta cykelresan redan imorgon. Åker hemifrån kl 7. så ytterligare en tidig morgon. Börjar nog snooza 6:30. Synd att den inte kan sparka upp mig direkt. Njöt av det fina vädret på Dalarö en stund. Var tvungen att gå till kontoret en stund. Så klart möttes jag upp av en glad Åste. Åste är en allvetare på Dalarö turistbyrå. Oerhört serviceinriktad och mycket uppskattad. Så det är ett privilegium att få jobba tillsammans med denna trevliga herre. Dobro Jutro! (god dag på serbiska) passar på att lära er lite andra språk.

Åkte sedan in till Haninge Centrum och åt en god lunch med Carin Flemström. Var som alltid trevligt att träffa henne med. Carin är säkert involverad i femtielva saker, trots hon är pensionär.

Surrade även lite med Marina Andersson. Var nog lite trött när jag pratade med henne. Mycket skratt som alltid. Men så sa hon ”Den som inte är ute och cyklar, har gått alldeles för långt” vad det innebär tål ju att tänkas på. Tänk. Vad säger det Dig? (klicka här för skicka din tolkning)

Höll ju på missa att jag passade på träffa mina små huliganer ju! Klart de va glada att få träffa sin gamla pappa. Det första Joanna sa- Pappa du har inte alls blivit smalare. Inget jag har saknat dig. Jo Joanna det har jag visst blivit men det syns inte bara. Laura var lite arg för jag varit ifrån henne och det dröjde lite innan hon bestämde sig för komma till mig. Då fick hon massor av kramar och pussar iallafall. Tror hon skämdes lite för sina kompisar att ha en pappa som pussas så mycket. Men då får hon skämmas!…

Fick träffa Agnes, Marco och Nicklas med. Lite chillaxa och bara vara. Skönt att få träffa mina vänner igen. Men jag träffar ju vänner hela tiden. Måste se till att ha någon fest någon gång, då endast gäster är välkomna! Kommer bli roligt då ska jag skicka inbjudan lite här och där. Så ska vi ha en maskerad- Tema superhjälte. Vem skulle du vara ? Jag skulle nog vara Shrek. Räcker med att måla mig grön och ha trumpetöron, lite tights och hans slitna kläder. Shreks kroppsform har jag redan. Vem vill vara åsnan?…..

Passade på att ändra rutten för den ”sista” biten som är kvar. Klicka här för att se det nya tidsschemat. Besöker jag din stad? Hör av dig. Att surra lite, ta en fika är inte fel.

Så här tråkig har min dag varit. Kanske tråkig att läsa men rolig för mig. Så klart. Känns positivt just nu. Såg mig själv i tidningen idag. Skäms lite att se mig så jag läser inte. Samma sak med programmet brottscentralen från igår. Fnittrar till som jag var 4 år. Hihi där är jag, gu va pinsamt. Måste dock se för att göra ändringar och bli bättre på synas. Inte så att jag tror jag kommer synas så mycket mer men.. Man vet aldrig.

Trumvirvel tack! För nu är det dags för den dagliga RUMPSTATUS!!
Kan meddela dig att den har vilat sig ordentligt idag. Skavsåret läkt lite grann. Kanske ska sova som jag kom till världen för att lufta lite…

Lämnar er med lite bilder från dagen! Ricky Marco gick tyvärr innan vi hann ta en selfie, men han dyker upp nedan endå!
Hörs imorgon!
Din vän – Gerardo


FC Z killen gör tummen upp!

Så här långt har jag cyklat. Inte mycket kvar nu,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *