Dalarö 2015-09-17

TACK TACK TACK OCH ÅTERIGEN TACK!

Finner inte ord för att beskriva mina känslor. Är verkligen rörd till tårar. Över att ha ert stöd och har haft ert stöd genom denna fantastiska resa. Som nu kommit till sitt slut. Äntligen får kroppen säga. Medans jag tänker, det är över. Vad händer nu? Snart kommer det mer ska Du veta. Klarade av denna cykelresa. Nu gäller det att fortsätta. Nu har även andra vaknat. Anslutit till Spegeltalare. Därför har det varit så viktigt för mig att ha försökt nå till 1000 gilla på Facebook. Visa upp i sin tur vilket otroligt stöd Spegeltalare har. Det kanske kommer senare. Tror på det. Gör DU? Klicka så kommer du direkt till Facebooksidan.

Sitter hemma, precis spelat klart tv-spel med Marco. Tror han vann ett par matcher. Men det viktigaste var att jag fick vinna med. Med 3 vackra mål…

Blev inte mycket sömn inatt. Funderade väldigt länge på cykelresan. På vad jag har gjort. Vad har jag gjort? Känns overkligt att lilla jag har klarat av det och har synts så pass i media. Trötta intervjuer. Trött Gerardo. Men denna trötta Gerardo fick njuta av att få tillbringa sista tiden i Malmö, hos Jeanette och Sebbe! RAV. För er som inte vet vad RAV är än. Klicka här, kika på deras facebooksida. Sätt en like. Hoppas Du aldrig behöver vara i kontakt med dem. Men de finns.

Fick skjuts av Jeanette till Sturup. God och trevligt frukost. Tackade för mig och detta är vänner som jag vet kommer behålla!

Flyget gick väldigt fort. Lite turbulens, läskigt. Tur att resan inte tog mer än 1 timme. Michael Mittelton (ordf BOJ Stockholm-Gotland) väntade på mig på Arlanda. Så skönt. Tack Michael. Blev en väldigt behaglig resa med massor av skratt och en god lunch. Min var nog godare än Michaels då han lämnade kvar mer än hälften….. aja baja.

Väl hemma på Dalarö var det bara hoppa i säng. Min säng! Äntligen. Den har saknat mig. Nu är jag hemma och kommer stanna hemma. Läste lite mail, dock somnade jag ganska omgående.

Några timmar senare passade jag på hämta barnen. Äta lite glass och umgås! Kl 17 skulle jag sedan vara på Tullhuset för ett litet mottagande.

Kan bara säga wow! Carin Flemström och Lars-Olof Landin hade ordnat så fint där. Carin hade även lagat mat som bjöds på. Helt fantastisk mat. Mums! Tror inte jag var den enda som tog 2 portioner. Avslutades med kaffe och rabarberpaj.

Blev även rörd till tårar. Blivit en del tårar nu den senaste veckan va..
Marina Andersson höll ett fantastiskt tal. Dedikerat till mig. Blev jätteblyg och tyckte det var lite pinsamt. Är det mig Marina pratar om? Det var det. Fick nypa mig lite i armen. Tårar kom det blev väldigt känslomässigt starkt för mig. Brast inte ut i gråt om du tror det. Bara lite tårar som kom… sånt hör till. Även Carin och LO höll ett väldigt fint tal. Så klart jag kommer fortsätta kampen. Saknade Nxtme, som tyvärr inte kunde komma. Även RAV. Men de var med mig hela tiden. Kände deras närvaro. Ewa-Britt. Vi ska finna ett datum då vi kan alla ses igen och planera vidare.
RAV och Nxtme har varit ett fantastiskt stöd genom hela resan. Har nämnt det tidigare men det vill jag ta upp igen. TACK!

Självklart Brottsofferjouren Haninge-Nynäshamn. Brottsofferjouren Stockholm-Gotland

Inte minst LO EBC. Listan kan göras lång!

Bjurfors som är en av sponsorerna var även på plats. Cecilia och Anette. Tack för ni kom och delade denna stund med mig. Ingen dålig Bjurfors-cava jag fick. Delade med mig till alla. Som uppskattades väl. Nu ska vi se till att få till en danskväll för de har fått en blodad tand gällande de latinamerikanska rytmerna. Bra där !
Vill Du veta en sak?
Lola och jag har bestämt oss för ta ett uppehåll. Hur långt det kommer vara kan inte jag svara på.
Men det känns som att det kommer bli ett väldigt långt. Skulle först ha auktionerat ut Lola. Men har ändrat mig. Lola har blivit en del av mig. Lola är en del av mig. Utan Lola hade jag inte klarat det. Tror dock Lola inte vill göra en sådan här lång cykelresa igen. Du ser, för mig är det inga problem. Men det är lola som inte vill…

Ska samla ihop lite länkar till alla reportage osv och lägga upp i hemsidan vid ett senare tillfälle.

Nu till det Du säkert längtat att få veta.
Trumvirvel…..

RUMPSTATUS!
Helt ok, nu ska den vila! Inte mer sitta på en hård sadel. Bara långa promenader. Den är vältränad nu. Kolla gärna in den damer vid tillfälle. 😉 fråga om Ni vill klämma….

Men nu. Mer trumvirvel tack. (Du föreställer Dig trumvirvlet medans du bläddrar va?)

Nu kommer måtten fram! Nu ska det mätas. Ingen som var intresserad av vikt. Nämligen ingen som sade något kring första dagen om det så det fanns inget intresse…

Nu får ni se mig i bar överkropp igen! Wohoo!
Minns Du- 1a september
Bröstkorg då 108 cm. Nu 102 cm
Midja då 114 cm. Nu 101 cm.

Vad det gäller viktmässigt känner jag mig minst 10 kg lättare. Samtidigt lite mer muskler. Helt klart nöjd med resultatet. Du har väl sett ansiktet?… söt va. Muahaha.

Nu ska jag natta kudden. Finns så många jag vill säga tack till. Även dig. Du har fått vara del av mitt bloggande mina tankar, känslor och även kanske har Du kunnat få lite skratt?

Skicka gärna meddelande till mig om vad du tyckt. Bloggandet, cykelresan, något Du skulle vilja dela med dig? Ska jag fortsätta blogga? Har det varit till någon nytta? Ja vad som. Svarar antingen privat eller fall Vi vill tar vi upp frågan här. Klicka på det markerade så kommer Du direkt till att kunna skicka meddelande.

Avslutar med dagens bilder.
Hörs vi snart igen?
Din vän
Gerardo Espejo M.


nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *