Furuby 2015-09-12

Kaotisk dag minst sagt. Jobbig i dess alla grader. Ont och plågsam dag. Tror kroppen strejkar. Seg start. Segt att trampa segt i huvudet. Trodde jag var på g idag men tyvärr inte. 16 km kändes som en evighet. Måste tagit 2 timmar att klara av den distansen. Trött nästan yr till och från. Fick stanna en bra stund och hämta mig. La upp min besvikelse och självklart kom stödet med en gång. Glad att jag har er. Detta gjorde att jag orkade trampa ca 87 km till. Strax före Vimmerby plockade pappa upp mig. Det fick räcka med 10 mil idag. Tog sig en bra tid. Har varit skönt här hemma hos familjen. Men klart så blir det inget fuskande. Imorgon tar vi oss till Vetlanda, pappa ska cykla med mig. Syrran kör upp oss redan kl 6. Räknar med vara framme säkert 13. Då ska Jag bara ta det lugnt. Har även en dags vila som är inprogrammerat. Bio med vänner och fika blir det nog. Tårta med! Syster och far fyller år den 17e så det blir fira dem.

Passade på filosofera i sömnen inatt. Du har väl säkert läst och hört saker som skett. Våldet.
Kan hända vem som helst. Varför drabbades just jag? Varför har andra blivit brottsoffer med? Varför frågar jag mig många gånger…. Och vem ska ta ansvar?
Citerar ett dokument som socialtjänsten tagit fram. ”Verka för att den som utsatts för brott och dennes närstående får stöd och hjälp” (klicka här för komma till dokumentet) finns ett ansvar men det händer inget..säkert kostat tusentals kronor att ta fram dokumentet med…

Tror jag ska engagera mig politiskt. Få saker gjorda. Se verkligen till att få det gjort. Efter Jag börjat skulle de förmodligen ha en egen blogg med rumpstatus efter all verbal smisk…. Inte så men Du förstår vad jag menar va?
Får se kanske något parti nappar! … Å andra sidan finns det något parti som skulle vilja ha mig…

En tråkig dag som ni märker. Enda roliga med dagen är att vara hemma igen. Ser inte fram emot morgondagen men den kommer vara över snart. KOM IGEN GERARDO! Börjar närma mig mål. Kan inte ge vika nu! Endast 3 cykeldagar kvar nu.

Ska ladda batterierna nu. Pussa min mamma godnatt och sova gott till imorgon.

Tack alla för era varma ord och ert otroliga stöd.
Rumpstatus.
Åt skogen minst sagt. Ont och ont. Nu börjar det verkligen kännas. Träsmak minst sagt. Efter ha suttit många timmar idag. Stackars rumpa.
Snart över snart över. Vila nu.

Sov gott alla.
Din vän – Gerardo

Dagen i bilder…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *