Furuby 2015-09-13

Dagen började tidigt och resan gick mot vetlanda! Kl 6 åkte vi hemifrån pappa, syster och jag.
För att återgå till den distansen som det står på schemat att jag ska göra. Klart Pappa cyklar med!
Bra med sällskap hela vägen, trodde inte jag skulle klara av dagen faktiskt. Vi började trampa redan kl 7. Men oj va uppförsbackar det var!
Direkt i starten. Kort nedförsbacke till följd av en låååååång uppförsbacke. Samt den där j^¨’vla vinden gjorde att jag var nära på ge upp ett par gånger. Med pappa med som cyklade på gick det så klart. Nu tar vi bara denna backe så vilar vi lite. Sagt och gjort, tror från Vetlanda till Norrhult måste ha varit den värsta vägen hittils. Skönt att den är avklarad nu. Samma som den där Solbacken innan Skellefteå. Den har gjort att jag hejar på alla andra lag som möter Skellefteå i hockey. Så mogen är jag!

Att få komma till Växjö fyllde mig med glädje. Här är jag uppvuxen. Första jag såg när jag kom till Växjö var Sandsbro. Så mycket minnen,
känslor som dök upp. Från att ha spelat fotboll, till att få minnas vilka förälskelser jag hade. Nedan kommer en bild på Sandsbro Centrum,
som det ser ut idag. Annat på min tid så det var full rörelse där. Minns klart 1a april. Året var säkert 2010. Min lillebror var 8 år.
Ringde då hem från affären. Mamma svarade i telefon. Sa då – Mamma ni måste hämta min lillebror, för de har tagit honom snattandes.
Hörde då på andra sidan. Jävla ungjävel. jag kommer inte gå hämta han. Min pappa fick ta luren och var helt rasande. Förbannad säger han.
Jag går upp och hämtar den jävla ungen. Då var det inte så skojigt längre. Var tvungen att säga då. april april.. hördes bara ett klick.
Där kunde jag föreställa mig, hur hatat det skämtet måste ha varit. Knappt jag vågade gå hem. Sen dess har jag lagt Aprilskämten åt sidan.
Iallafall till mamma och pappa. Akta dig sedan för 1a april, man vet aldrig vad tokGerardo planerar…. muahaha.
Sådant bus minns jag!

Hem och sova så klart efter cyklandet. Vi klarade 8 mil på ca 4,5 timme. Helt klart nöjd!
Hemma på eftermiddagen blev det tårta, mammas hemgjorda tårta. Mamma vet precis vilken tårta jag tycker om. Men den gjorde hon till Pappa och syster som fyller år samma dag.
17e september.
Mätt och belåten!

Sen var det dags för bio, Edson. En gammal vän till mig. Födda samma år samma dag tillochmed. Hämtade upp mig. Drog sedan till hans bror David som är gudfar till min Joanna.
Träffade även hans fru Anna som har en tjock mage. De ska bli päron igen. wohoo!
Stannade där ett litet tag innan vi åkte vidare in mot bion. Att umgås var härligt. Gamla och nya skämt som drogs upp. Nedan ser ni även bilder på hur bra vi har det.
Saknar klart umgås med bröderna (tokstollar) trots man inte ses varje dag så är det som vi inte missat en dag från varandra.
Klart var de nyfikna på min rumpa som många andra…

Bra dag va! ser fram emot att sova ut imorgon då det är min lediga dag! Sen är det bara 2 cykeldagar kvar. Vad ska jag göra sen?
Söka till Mission Robinson kanske ? Kanske big brother? ….

Nu till rumpstatus så klart!
sjysst rumpa jag har nu. aj aj aj. Caliente! musklig och gör inte så ont. Lite öm bara så den vilodagen imorgon kommer göra den fit för fight de sista dagarna!
Måste sätta mig på något kallt för den är. Måste upprepa. CALIENTE! (het) ohlala….

Avslutar dagen med bilder. från tidig morgon till en sen kväll med selfiepinnen!

Din vän
Gerardo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *