Hudiksvall (lingarö) 2015-09-06

Dagen började på sämsta möjliga vis! Jag var väldigt arg. Larmet drog igång kl 4:45. Äta frukost sen börja cykla mot Gävle. Men nej nej. Jag hade inte sovit gott! Tror jag fick sämsta rummet på hotellet. Ingen värme alls! Meddelade om detta problem och det var bara slå på elementet så ska det vara igång inom någon timme.

Tog en dusch och gick och åt middag med ytterligare en gammal vän jag inte sett på massa år. Kändes naturligt med middag och vi kunde surra om allt som vi gjorde när vi var yngre. Skrattade och småpratade om allt.

Efter middagen och tillbaka på hotellet delade vi på oss. Tillbaka till rummet för att sova. För jag var trött! Men nej! Rummet var ju fortfarande kallt. Fick ett till rum iallafall. För jag orkade inte lyfta över allt jag redan hängt upp osv. Kallt där med. Så när jag klev upp för att äta frukost var jag mer ett åskmoln. Röda ögon som inte sovit ordentligt. Måste sett ut som djävulen. Håret stod åt alla håll med. Många horn…
Fick gå och sova några timmar till innan jag checkade ut. Det löste sig. Jag fick pengarna tillbaka och en ursäkt. Skönt då släpper jag det. Annars går jag runt och ältar, tar för mycket energi att bli arg. Behöver all energi till att cykla.

Lola och jag hade en liten sämre dag. Inte lika fint som dagen innan. Men lite fick vi se. Jag skrattade och sjöng längs vägen åt dåliga skämt jag sagt under mitt liv. Sådana som är så dåliga att man skrattar ändå.
Lola kan inte skratta men jag kände någonstans att hon skrattade med.

Upp och ner gick vägen så klart. Mer upp än ner. Men idag var jag med om något jag inte varit med om tidigare och lär aldrig få vara med om igen. Jag hade hela E4-an för mig själv. Ingen bil så långt ögat kunde nå. Vägen var avstängd för den ska asfalteras! Wohooooo jag var lite busig och körde där ändå. Zick Zack mitt på vägen. Jag var fri ! Plus bra musik gick det lättare att trampa och Lola trivs med mig…
Heja heja! Många roliga samtal fick jag längs vägen också. Heja heja heja!

Hudiksvalls kommun. Men varför ska bockarna vara arga?! De ser väldigt arga ut. Å andra sidan hur målar man glada bockar? Bara en tanke som dök upp när jag närmade mig Glada Hudik. Här ska man vara glad. Finns även glada Hudik gymnasiet….
Glada vägen, glada kossan, glada morsan…
Ska vara rätt! Alla glada i hudik! Så det så!

Hamnade mitt på marknaden också! Gick en liten runda och många frestelser dök upp. Glass, sockervadd, godis av alla slag. Vände på klacken och gick till min Lola som jag lämnade ensam ett tag. Får inte falla för frestelser! Resultat börjar märkas och kännas. Känner mig inte alls som 125 kg som pappskalleappen säger! Byxorna sitter lösare än förr och en L tröja passar mig nu!
Wtf – la gente esta muy loca

Befinner mig hos Gerd från brottsofferjouren (glAda) hudikSvall nu. Så gästvänliga! Tar emot mig med öppna armar. De bjöd på kålsoppa som var fantastisk god!
Tror aldrig jag ätit kålsoppa tidigare. Men gör gärna om det!

Inget mer trumvirvel. Men rumpstatus kommer iallafall. För er sadister som undrar hur ont Jag har i baken ska jag tala om för er att det är lugnt ! Det var bara de två första dagarna då det var som värst! Ni skrämde upp mig i onödan. Så bara bege dig ut och cykla 10 mil och sluta lipa att det gör ont!

Ska avsluta med bilder och rolig historia.
Gerardo cyklar från Luleå till Ystad. Där har ni en rolig historia… Jag skrattar gör du? Du ser så dålig att du skrattar med!

Imorgon Gävle ! Yeah nu sova ! Yeah. Fortsätt skicka hälsningar! Utan dom försvinner cyklandet! Ett heja heja gör så jag kan cykla flera mil! Snåla inte! Som i verkliga livet så kan ett litet ord som kommer ut ur ens mun kan ha en otrolig betydelse för andra. (Klicka här för skicka massa hejande)

Nu ska jag sova. Zzzzz hörs imorgon

Er vän
Gerardo

      

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *