Husum 2015-09-03

Sov som en stock natten till idag, så härligt. Utvilad och idag tog det bara 15 min innan jag kunde sätta mig och trampa på ordentligt.

Hade djupa konversationer med Jonna på frukostbordet. Jonna sa något som jag tycker är väldigt bra. Citerar Jonna ”Man kan inte lösa en annan människas (psykologiska eller existentiella) problem. Men man kan hjälpa en annan människa att själv lösa dem”. Väldigt starka ord! Jonna kommer bli en utmärkt psykolog när hon är färdig med psykologutbildningen!

För att belysa lite om människors godhet. Efter jag cyklat säkert en mil märkte jag att styret satt löst. Så kan jag inte cykla ju. Styret kunde jag vrida lite hur som helst men det gick att cykla. Behövde bara en insektsnyckel för att skruva på. Men självklart den jag hade med mig var för liten.
Stannade till i en liten by. Knackade på och damen som öppnade ville så hemskt gärna hjälpa mig. Men tyvärr så hade hon inga verktyg som kunde hjälpa mig. Istället hörde vi ett mullrande. Där höll en man på lite med sin lastbil. Klart jag frågar om han hade lite verktyg. Vilket han inte heller hade. Till slut efter lite letande fann han något vi kunde skruva fast styret med! Han heter Björn. Jättetacksam för det lilla han hjälpte mig med som gjorde att jag kunde fortsätta min cykelresa. Tack !

Trampandet idag gick mycket bättre än de andra två dagarna. Återkommer till rumpstatus längre ner. Flåset kändes mycket bättre och kroppen lika så. Tror det var något mentalt att cykla 10 mil idag jämfört med de andra dagarna. Kroppen har anpassat sig. Känns dock lite på handflatorna. Tror även att jag börjat tappa lite kilon. Mitt under resan kom jag på att jag inte slagit igång appen som mäter distans och kalorier jag förbränner. Vid en vilopaus slog jag igång det. Men! Pappskalleappen säger att jag väger 125 kg!!! Hur i hela friden kan den säga det?! Hur har den vägt mig!? Som sagt pappskalleapp… för så mycket jag jag inte väga. Eller? ….. Inte något fel med att vara tjock och gosig. Ser mig lite så 😉

Börjar bli lite långtråkigt nu faktiskt. Kommer någon att ansluta snart? Fick sällskap av en trollslända iallafall ca 100 m. Tror jag blev lite kär i den. Vi kallar den Ulla. Ulla var så fin när hon flög framför mig. Ulla visade mig vägen..

Apropå namn! Har ju inte döpt min cykel! Måste ha namn på den! Skicka in ditt förslag här! Återstår att se vem som blir den lyckliga vinnaren! Vid bra namn så skickar jag en bok! ”Uppvaknandet” – Gerardo Espejo
Så skicka in era förslag. Gärna något tokigt och knasigt. Lite som jag…

Framme i Husum nu! Hos familjen Axberg-Georgsson. Här ska jag vila mig inför morgondagens cyklande. Glädjer mig att de har en sån fin familj och så fint hem. Nästa gång tar jag med mina barn .

 
Här är jag med familjen Axberg-Georgsson och sen lånade jag ut mobilen en snabbis och hade sedan den tokiga bilden. Moget Karro mycket moget! 😉

Nu till rumpstatus: (trumvirvel tack)

Bättre än igår! Som Du läste tidigare så tog det bara 15 min innan jag kunde sätta mig. Sitter faktiskt nu och skriver! Påminner mig lite om när jag låg på sjukhusbädden tredje dagen. Började förstå vad som hände med mig. Blicka framåt och snart skulle smärtan försvinna. En dag i taget. Som nu, en dags trampande i taget. Så undrar hur den kommer känns imorgon. Tror den är i ett chocktillstånd. Det kommer en ny uppdatering imorgon. Känns inte riktigt ok att ta bild på den och lägga upp här…

Idag fick jag även ta på mig en vinterjacka! Så här års! Det är ju sommar! Eftersom jag befinner mig i Norrland. Så fick jag möjligheten att bevittna framtidens NHL stjärnor. Intressant. Många knattar som spelar hockey. De är bra också! Små foppor?

Nu blir det middag sen ska jag natta kudden, tror jag behöver sova ordentligt idag. Vila är bra. Ska drömma något annat än att cykla!

Böckerna börjar ta slut. Har du ditt ex? Annars kan du skicka in din beställning här så kommer den på posten (129kr +frakt)

Här kommer lite bilder från dagen, Ludwig har hjälpt mig lägga upp dessa.

Er vän
Gerardo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *