Kristianstad 2015-09-15

Förbereder mig nu på sista cykelturen. Tänk imorgon är det sista dagen! Hoppas inget inträffar och den verkligen blir sista dagen!

Började cykla från växjö redan 7:30. Kändes som en bra dag trots regn. Flyttade till Stockholm från Växjö. Det var 10 år sedan. Kändes redan då att det alltid regnade i Växjö. Tror när Jag bodde där så var det staden med minst soltimmar Sverige. Verkar inte ha ändrats… Men denna dag kändes det annorlunda. Det flöt på bättre än tidigare. Tror att kroppen vill vara klar nu. Cyklade på i hög fart i stort sätt hela vägen. Mycket småbyar och mycket småvägar. Men det gick undan. Lite roliga namn längs vägen också. Vad sägs om Rumpeboda???!!! Tänkte fota men det var regn längs vägen. Regn kom och regn försvann. Dyngsur och torr… Men vinden kom ständigt. Motvind såklart. Vad har motvinden för problem med mig egentligen?! Håll tummarna för medvind imorgon. Suck nu börjar jag hicka…

Med prat om rumpa. Inte Rumpeboda men rumpstatus !
Träsmak träsmak! Känner du igen den känslan?!
Efter jag var framme i Kristianstad. Kliva av cykeln! Då ömmar det men inte när jag sitter och trampar.

Benen känns desto värre. Går knappt böja mig. Och nu känns även handlederna på denna gamle man. Plus att jag är trött och hickan som vägrar ge med sig…
Nu längtar jag hem. Ska bli ett mottagande på Dalarö tullhus. Spännande. Tror aldrig jag fått något mottagande. Just det höll på glömma. Imorgon får ni ju se mig halvnaken igen! Damer… måste visa resultatet. Och även mäta. Mäta midjan och bröstkorgen så klart! Tänk inget annat!

Nu sova så klart
Avslutar med dagens bilder!
Din vän – Gerardo

        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *