Linköping 2015-09-11

Tidig morgon med en massa snoozande. Ville inte upp. Tror Du läst det förr. Så skönt att vara under täcke på morgonen. Blev en god och trevlig frukost med Nathalie. Gröt såklart så jag har styrka hela dagen. Tips fall du ska ha ork en hel dag ät gröt!

Blev skjutsad ut på vägen så jag bara kunde cykla raksträcka. Upp och ner, ner och upp.
Härlig morgon. Dock börjar det bli lite kyligt på morgonen. Tack för varma kläder!

Sverige visade upp sin fina sida idag med. Nu blev jag förtrollad av Stavsjö! På det viset som träden speglade sig mot det fridfulla vattnet. Var bara tvungen att stanna till och ta ett kort så Du får se.

Mot Norrköping! Gillar inte den staden. Har aldrig varit där men jag gillar den inte. Känns att det tar en evighet innan man kan ta sig dit.
Vilket stämde, idag ville den även fånga mig i sitt gap. Nämligen i Norrköping så blev det strul med GPS. Cyklade i cirklar en bra stund innan jag lyckades fråga hur fasen jag tar mig ifrån Norrköping. Gissa vad. Fick med mig en cykelkamrat. Fick sällskap ett par kilometer innan han lämnade mig. Då utanför Norrköping tack och lov.
Skönt igen med lite sällskap! Blev en del skratt som vanligt och så roligt med människor som öppnar sig och delar med sig av dem. Någon person sa till mig.
-Varje människa man träffar, lämnar en bit av sig till dig.

Minns inte vem som sa det så jag har tyvärr ingen källa. Det kan ligga något bakom det?

Fick även delta LIVE på radio kronoberg. Där jag fortfarande kan skratta åt mitt svar på en fråga.
Hur känns livet nu?
Mycket klarade, färgerna är mycket starkare än förr. Dofterna uppenbarar sig på ett annat sätt. Starkare dem med. Så kom jag på att jag cyklade förbi där dom gödslat. Den doften var också mycket starkare…… tyvärr..

Klart när jag började närma mig Linköping som var slutdestination för dagen, stannade jag till vid Göta Kanal. Klart jag måste roa mig lite också. Lite barnslig nivå men men tycker det är väldigt roligt. Bild får Du se nedan.

Till lite mer seriös del. Trodde verkligen inte denna Cykelresa skulle ha den påverkan som den har haft. Har fått mail av politiker i riksdagen där de kommer lägga in motioner till följd av detta. Vill ha lite synpunkter på vad Jag verkligen vill. Vad Vi vill. Under cykelresan har jag fått chansen att prata med andra brottsdrabbade och anhöriga. Har fått väldigt många olika upplevelser på hur saker och ting har varit och hur det har skötts efter de varit drabbade. Fortsättning följer kring detta. Nu är jag verkligen inte ensam. Det kommer höras och skrivas om det. Denna kille Gerardo är lite cool. 😉

Ser fram emot att föreläsa för riksdagen den 14e oktober! Det närmar sig med stormsteg. Vad ska jag ha på mig? Fluga?

Nu måste jag sova, det är tidigt och jag har fått en skön säng här på scandic! Kommer sova som en kung. Har redan sovit en stund och det var väldigt skönt.

Höll på glömma RUMPSTATUS!
Idag tror jag LOLA varit lite arg på mig. Sätet var hårdare än någonsin. Nu gör det faktiskt ont. Sitter men det är ömt. Stackars min lilla rumpa. Snart är det över. Snart får du vila dig igen. Ska aldrig mer utsätta dig för detta. (korsar fingrarna)

God natt på er där ute.
Din Vän Gerardo

 Moget Gerardo, mycket moget….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *