Luleå 2015-08-31

Vilken fartfylld dag det varit. Från att ha träffat ett härligt gäng som ”vinkade” av mig från Dalarö. Till att sedan vara med om en hektiskt dag. Fick skjuts från Dalarö till Arlanda av Boj Stockholm-Gotland. Bra resa med mycket skratt så att jag kunde koppla av.

Flygresan gick väldigt fort. Något jag blev lite fundersam över. Ingen kollade på mitt id under hela resan. Ingen när jag checkade in cykeln. Ingen när jag gick genom kontrollen och ingen som kollade när jag hoppade på flyget.. Så känd är jag inte att jag slipper visa id… Nåväl bara en undran som dök upp. Har någon varit med om det? Innan jag hoppade på planet träffade jag en gammal vän. Alltid trevligt att surra med folk man inte sett på länge. Hon hade sett mig i tidningen Metro.

Trodde jag skulle få lite sömn på planet men icke. Blev En kaffe och vatten. Åkte sedan direkt till hotellet. Pumpade cykeln och tog emot ett samtal av mitt i Haninge tidningen som intervjuade mig.

Hade även stämt möte med Norrbottens kuriren som intervjuade mig. Kändes som att fotografen tog 1000 bilder. Kanske efter det blir photoshopat lite så kan jag använda någon till min FB profil….

Fick äran att träffa brottsofferjouren Luleå. Mycket trevliga personer som jag vet kommer ge massor av stöd!

Salva till rumpan så den inte gör så ont – check!

Redo för cykla imorgon?! Självklart!

Skulle varit med ”brottscentralen” programmet idag men det uppstod lite tekniska problem. Nytt försök imorgon!

Som jag lovat så kommer måtten nu. (Trumvirvel tack) Midja = 108 cm Bröstkorg = 114 cm Tyvärr har jag ingen våg här på plats… Får jag tag på en kommer vikt också.

Nu till annat. Känsliga tittare varnas.

Detta är jag. Så här ser jag ut. Jävla ärr. Magen så fult. Har utvecklat något som heter keloider. Kan Ej opereras. Skador. Tunntarm ihopsydd. Varit inne en gång efter överfallet för tarmvred. Enligt läkare inte sista gången !

Axel= revbenet bröts och en lunga punkterades. Idag. Har jag besvär med att sova. Två revben läkt ihop. Komplicerad operation. Fan!

Hals= nerver är skadade. Kommer aldrig få tillbaka en normal känsel. Påverkar mig i allt.

Hatar se mig såhär! Tårar har fällts. Vill sätta mig i ett hörn. Vara ledsen. Jag hatar se ut såhär! Jag vill inte!! Kan inte träna ordentligt för mina besvär med lungan. Tjock och glad sägs det. Men idag är jag tjock och ledsen.

Jag är så ledsen nu att jag vill sova. Orkar inte skriva mer just nu. Hoppas jag får någon sömn. Bara en liten dip nu. Ny dag imorgon eller hur ?

Tack för alla nya vänner och tack för alla finns för mig och peppar mig! Imorgon är det dags! 2 år sen på dagen!

Vi hörs av imorgon. Sov gott alla därute. Er vän Gerardo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *