Malmö 2015-09-16

Så jävla skönt! Får jag utrycka mig så? Om jag inte får så gör jag det endå!
Har varit framme i mål i några timmar nu. Har inte hunnit skriva tidigare. Känns verkligen overkligt. Vad har jag gjort? Svårt att smälta att nu är det klart, att jag klarade det! Wow till mig själv. Wow till er alla som hjälpt mig. Utan ert stöd hade jag aldrig klarat det. Vi har klarat det tillsammans!

Gick upp 8… Började trampa 8:30… Pigg! Pigg pigg! Idag skulle inget stoppa mig. Varken backar eller motvind. Eller regn. Idag var sista dagen. Cykelresans sista dag. Gick så bra. Funderade längs vägen vad jag har gjort. Att jag får vara stolt över det jag gjort. Kom tårar. Glädjetårar. (Säg inte till något) en lättnad. Ett steg i rätt riktning. Ett stort steg för mig. Oss!
Jag är så tacksam! Tacksam över att ha det oerhörda stödet. Kan inte sluta säga det!
Medans jag skriver så kommer tårarna igen. Glädjen bubblar inom mig. Så fort Jag såg Ystadsskylten kände jag det hela så nära. 80 km 70km 60 km osv… Uppförsbacke efter uppförsbacke. Nedförsbacke efter nedförsbacke. Bara gled. Gled igenom allt! Benen värkte. Handlederna gjorde ont. Rumpan… Vänta till rumpstatus

Vilken dag! Vilka otroliga människor. Så fina! Nu är jag hemma hos Jeanette och Sebbe från RAV. Så varma! Blev en god middag med Sebbe för Jeanette slutade jobba sent. Blev en pizza för mig. Som jag njöt! Lyxade till det såklart ! Kunde också passa på se på fotboll. Klart Barca och Champions leage… Skrattade och hade trevligt. Hade det mycket trevligt när Jeanette dök upp också. Tittade klart på matchen sedan hem till de fina nykära paret.

Fick skjuts från Ystad till Malmö. Lite skoj fick jag ha på Ystads torg. Lokaltidningen samt radio mötte upp mig. Fick skrika ut min glädje ! Blev inget dåligt skrik heller! Segervrål! Med någon svordom också. Men det tillhör!.

Åt god italienskt glass! Marianne Stellin! Bra val! Mums! Tack för sällskapet! Ska helt klart besöka fler gånger! Marianne var lite busig.
Se nedan vad hon fick mig att göra… Eller var det tvärtom? Njae tror det var Marianne som kom på det. Visa fingret till….. Du får använda fantasin…

Efter ha fått duscha på badhuset kunde jag känna mig fräsch igen. Kaffe och bilder togs! Petra, Hans och Kerstin på plats. Fick tom blommor. Doftade väldigt gott får jag lov att säga. Kände mig som tjuren Ferdinand…

Trumvirvel tack… RUMPSTATUS !!!
Wow! Rumpa lilla. Rumpan min. Nu ska du äntligen få vila. Inget mer sittande på en hård sadel på ett bra tag… Eller?
Gick fantastiskt idag. Rumpan bra. Inte några
Problem. Tror den lät sig kännas bra så jag kunde komma fort till Ystad. Bra min kära söta rumpa. Vi klarade det!

Till måtten! Det kommer imorgon istället
Vad tror du? Något måste jag gått ner!

Här kommer dagens bilder! Och du. Tack än en gång! Hörs imorgon!

Din vän Gerardo

       

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *