Nyköping 2015-09-10

Då var det dags igen! Som jag längtat efter att få sätta mig på Lola och trampa på! Eller inte… det var ju så skönt att ha sovit i min säng. Snart är jag tillbaka till den.

Vann över väckarklockan idag! Den var ställd på 6:30, tror jag vaknade 6:25! Wohoo!

Nu var jag taggad! Skulle ta mig till Sergels torg Stockholm för att möta upp lite folk som ville vinka av mig! Fantastisk. Så roligt! Lite kort togs det så klart. Klart jag var glad att få vänner att ha kommit in till stan och träffat mig. Tagit sig tiden att träffa lilla mig! Gott med kaffe! Tack Nicke!

Klockan blev 9 och nu var det dags att trampa. Men idag var ingen vanlig dag, Charlotte Wihk (nxtme) och hennes grabb vi kallar han Afrika-Simon Wihk. Blev impad av Afrika-Simon. Anledningen till att han får det namnet är att han har cyklat till Afrika. Inte bara en utan två gånger. Inte så att jag blir avis men det är spännande. Ska snoka runt på hans bilder på facebook senare. Muahaha.

Att cykla ut från Stockholm var ingen dans på rosor. Kändes som vi aldrig kom därifrån. Mot Hallunda, mot Vårby gård etc Men det gick i alla fall.  Jag kände att det tog emot en hel del så cyklade Afrika-Simon förbi mig som ingenting. Skulle tävla vid en uppförsbacke och gav upp två tramp senare. Han försvann i ilfart! Undrar vad Charlotte ger han för mat för ha den energin!

Var verkligen trevligt att ha några att cykla med. Tack! Tror vi cyklade tillsammans 8 mil. 8 trevliga mil där det blev mycket skratt. Härligt. Det gillade jag massor! Mycket god mat samt en härlig fika innan vi skildes åt. De hade lyxen att bli upplockade i Trosa. Fortsatte färden mot Nyköping. 4 mil kvar kändes lite ensamt. Saknade mina cykelvänner! Men det gick undan i alla fall och Nu är jag hemma hos en gammal vän. Nathalie. Här blir jag lite bortskämd. Sitter och skriver på denna blogg, hon ser ut att laga väldigt god mat. Nathalie ser upptagen ut i alla fall. Doftar gott samt så är jag hungrig. Och trött! Vad annars.

Njutit av Sveriges vackra natur! Hästar, grisar, får, fåglar samt smaskiga mygg, flugor, knott. Inte konstigt att jag inte var hungrig. Vad jag vet så är det proteinrikt och fettsnålt! Eller….

Något jag tänkt på med! Kommer ju nå mitt mål så klart. Men det andra målet ser ut att inte lyckas. 1000 gilla på facebook kanske var lite väl. Uppe i 268 och så det är en del kvar. Kom igen nu! Bjud in era vänner att gilla.
(finns på sidan- bjud in era vänner… )

Avslutar dagen med TRUMVIRVEL RUMPSTATUS!
Känns mindre idag. Men vet du vad som känns nu. Läs nu damer. Den börjar bli ganska fast. OHLALA! Muskler som försvann tidigare är nu tillbaka. Yeah!

kolla nedan för lite bilder från dagen! Imorgon mot Mjölby! Sov gott alla därute.
Din vän Gerardo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *