Örnsköldsvik 2015-09-04

Total besvikelse! Från Husum till ö-vik var hemsk! Började dagen så bra. Ordentlig frukost! Taggad till 1000 men när Jag började trampa så var det något som inte stämde. Kroppen följer inte med i mina rörelser. Vad händer ?! Stannade till vid en uppförsbacke. Tänkte gå upp för den. Men kroppen ville inte med heller!! Jag skriker högt. FAAAAAAANNNN. Det får inte hända. Det ska inte hända. Är Jag utmattad nu?! Aldrig. Besvikelsen är total hos mig. Kan det stämma att jag inte kommer klara det?!

Vad skulle jag ta mig till?!
Väl inne i ö-vik passade Jag på lämna cykeln på verkstad. Var dags att ha en ordentlig koll på den. Ena däcket byttes. Har fått in lite olika förslag på namn. Och vinnaren blev LOLA. Så cykeln heter LOLA. Så nu mår Lola bra.

Passade på ringa BoJ i ö-vik. Möttes upp på badhuset efter jag duschat. Härliga människor det finns. Blev erbjuden sovplats direkt. Vi åt även en riktigt god lunch. Där vi lärde känna varann. Vi bestämde oss för att jag skulle följa med de hem. Så jag kunde få sova ut och fortsätta färden. Sagt och gjort.
Härliga Åsa och Hans. Fick sova ut i en av deras stugor de byggt. Som jag sov. Sov säkert en 5 timmar. Vaknade. Surrade vidare med Åsa och Hans om lite allt möjligt ett par timmar. Så nu är det dags att sova igen. De kör ut mig till e4an imorgon tidigt

Kände tyvärr att jag var tvungen att vila. Ledsen om jag gjort dig besviken. Men mest besviken är jag nog själv. Besviken på att inte ha cyklar ja. Men inte på dagen. Har fått turen att få träffa underbara människor idag igen. Själva besvikelsen lade sig. Det har helt klart varit en mycket givande dag. Så ska det vara. Man ger och får.

Tack alla som ger mig sitt stöd. Ni anar inte vilken styrka det ger mig att ha folk som hejar på mig! Ger mig så mycket vilja och styrka att fortsätta! Fortsätt med det!

Nu till (trumvirvel) Rumpstatus!
Bättre! Har inte blivit så mycket cyklande idag så den har fått vila sig lite. Känns dock väldigt ömt fortfarande. Imorgon känns det säkert så mycket bättre. Lättare för rumpan. Men fortfarande många dagar kvar att trampa.

Tar lite dagen som ett bakslag. Lola var säkert förberedd på cykla mycket längre. Men Lola
Behövde nog med vila. Kan jag skylla på Lola? Att det var Lola som var utmattad inte jag?
Nä jag tar på Mig dagen. Gäspar för fullt nu. Trött fortfarande efter att ha sovit så länge.

Vi hörs mer imorgon ! Trevlig fredag på er därute! avslutar med lite bilder från idag.

Er vän
Gerardo

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *