Skellefteå 2015-09-01

Då var det igång!

Började dagen med en god frukost! Åt mycket också. Dagens viktigaste måltid.. Helt rätt !

Blev även intervjuad av P4 Ystad (telefon) samt P4 Luleå på plats. (Klicka på dem så kommer du till intervjuerna)

Sen var det bara börja trampa. Trampa trampa och mera trampande. Mail sms samtal kom längs resan. Kul. Men känner mig inte så fokuserad men tycker jag har bra anledning?

Började bra. Slutade bra. Trots att jag svor en del att de sista 3 milen kändes så långa. Vattnet slut. Törstig! Och på de sista milen fanns inte någon mack! Torr och torr i halsen. På alla andra ställen var jag dyngsur.

Men inte för det regnade utan för all svett. Kanske på denna resa blir Jag av med mina ”chipstuttar”….
Kunde hålla fokus för jag började bli lite arg. Skellefteå kändes vääääldigt långt bort. Tom började fundera på om Jag skulle ta en buss sista biten. Bara till att släppa de tankarna. Vadå fuska?

Ingen mening med detta om Jag Skulle fuska! Däremot gick jag en del. Ledde cykeln vid uppförsbackar på slutet. Att det är nedförsbacke hela vägen från Luleå till Ystad är det bara släppa! Uppförsbacke efter uppförsbacke!

Efter cyklande i snart 10 timmar ser Jag en låååång uppförsbacke! Måste varit säkert 2 km. Och där ser jag en skylt. Skellefteå!
Skellefteå som jag svurit åt på säkert 20 språk. Att jag aldrig kom fram. Men nu så! Tog en liten paus innan och tittade mot skylten och backen.

Cykla nu Gerardo sista biten. Sen är du klar för idag. Mitt i backen tittade Jag bak. Ville vända och cykla ner för backen. Så skönt med nedförsbackar. Bara glida fram. Hur trevligt hade det varit att cykla ned istället för upp?
Ja enkelt ska det inte vara. VäL framme så ville jag inte cykla mer. Men var tvungen att ha någon dricka. Kan inte dricka mitt eget svett? Vi släpper det Genast. Jag gjorde ej det och kommer inte göra det heller!

Tog mig till köpcentret. Drack säkert 5 liter vatten på direkten.

Lämnade till och med mitt kort till kassörskan och min kod. Ville bara ha vatten. Och det fick Jag!

Nu ska jag inte skriva mer om detta. Du är säkert nyfiken på veta, det många efterfrågat. Hur mår min rumpa!
Ska jag vara ärlig så. Det känns! Jag kan berätta att det känns! Känns att jag suttit på en hård sadel. Tack och lov för blöjan på cykelbyxorna ! Det kommer säkert kännas imorgon med. Eller?
Har en lika lång cykelresa framför mig imorgon. Ont nu men en ny dag imorgon va ?

Det känns i benen också. Trodde jag skulle få kramp massor av gånger. Kanske kommer inatt… Jag klarade mig. Dricker mycket vatten
För slippa kramp.

Gissa om jag är trött nu. Har Du gissat på ja så har du rätt! Kommer drömma om fjärilar inatt. OM Jag drömmer alls… Återkommer imorgon kring mina drömmar. Eller inte..

Slutligen vill jag säga. Jag ska sova!
Sova sova sova ! Saknat sova

Såg ni förresten programmet brottscentralen? Finns på webben. www.brottscentralen.se där fick Jag synas lite och berätta om cykelresan. De kommer även följa upp mig under resan. Yeay!

Går lite trögt med Facebooksidan : Spegeltalare
Hoppas fortfarande på 1000 gilla när Jag cyklar i mål. Så var inte blyg, bjud in vänner för jag räknar med att Du redan gillar ….

Nu avslutar jag för dagen med ett par bilder som vanligt och tackar för idag.

Er vän
Gerardo

     

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *