Sundsvall 2015-09-05

Började dagen med att snooza ca 30 min, som ni redan vet så gillar jag snooza. Telefonen började ringa redan 5:45. Tänkte ha påbörjat cykla redan kl 6. Blev att snooza till kl 6:15.

Frukosten var redan serverad, bara hugga i och äta lite så jag kunde orka trampa idag. Hade sovit en hel del. Då igår så sov jag bra länge på dagen och lyckades somna tidigt.
Åsa och Dan lämnade ett väldigt trevligt intryck på mig, mycket bra personer! Vi kommer ses igen!

Vilken luft! Så syrerikt! Mycket dimma som låg på men härlig morgon!
Dan släppte av mig på E4an då deras hus låg en bit ifrån vägen. Hann prata lite med Dan och önska honom lycka till och han önskade mig detsamma.

Lola och jag hade en fantastisk cykelresa idag. Sverige visade sin vackraste sida verkligen! Vilken natur! Höga kusten! MARAVILLOSO! AMAZING! Finner inga riktiga ord på hur vackert det var. Kommer definitivt besöka denna plats igen. Såg lite ut som Schweiz. Eller vad jag föreställer mig hur det ser ut. Lite hus här och där vid vattnet. Solen stekte på, jag har blivit lite brunare vad jag har sett på bilder.
Så klart vid ett stopp träffade jag Himza och Marco som är och fjällvandrar. För att stilla min nyfikenhet var jag tvungen att surra lite med dem. De kom från Nederländerna och hade varit ute och vandrat i 4 dagar. De hade 10 kvar. Vilket sammanträdande. Deras äventyr tar slut samma dag som mitt. De hade sina långa vandrarpinnar som jag endast sett på TV förut. Har aldrig varit så högt upp i Sverige tidigare så det kanske inte är så konstigt.

Efter mycke trampande hamnade jag i Härnösand! Carin Flemströms stad. Klart jag var tvungen att se mig lite för där.

Funderingar gick väldigt mycket om gårdagen min totala besvikelse. Har jobbat ikapp den idag iallafall. Då jag cyklade 20 mil. Men det var inspirerande, all den vackra utsikten som jag fick erfara gjorde att det gick så fort. Stannade till vid höga kusten bron och bara njöt! Men det roliga måste ju komma till sitt slut den med. Från Härnösand till Sundsvall var tråkigt och väldigt jobbig. Tror jag hamnat helt fel. Uppförsbacke efter uppförsbacke. Fick även lyxen att få en stooooooooooorrrrr skur på mig i säkert 30 min. Svordomar föll så klart men det rätt varma droppar trots allt ! Skönt att få komma fram äta och snart sova! Hoppas på en bättre dag imorgon då jag ska till Gävle. Där ska jag hem till Ewa-Britt Gabrielsen som är ett av två språkrör för RAV- riksorganisationen för anhöriga till våldsdödade (klicka här för komma till dem) De kommer även möta upp mig på torget innan för att önska mig välkommen till Gävle. Kanske får se Gävlebocken med?

Reflekterade så mycket kring allt idag. Får åter flashbacks från när jag befann mig på sjukhuset. Då jag fick avvisa mina bästa vänner för att jag inte ville att de skulle se mig, ledsen. Så svag. Att jag inte kunde röra mig ordentligt för att jag hade så ont. Mina tarmar var fördärvade, allt jag försökte dricka eller äta kom genast ut genom munnen. Kräkningarna, Har du kräkts någon gång? Då känner vet du att man anstränger nästan hela kroppen för att få ut det. Vid mina ansträngningar så kom den stora smärtan. Kunde komma i alla möjliga tillfällen. Värst var det när jag sov. När jag kände att det var dags. Hur tårarna kom, hur förnedrande det var. Skönt att det är över för mig. Den biten iallafall. Kommer bli drabbad av tarmvred igen enligt läkarna. Vid minsta misstanke måste jag åka in direkt. Har redan varit inne för det en gång…

Som Du redan vet så är jag lite blyg av mig…. eller inte..

Fick reda på att en av mina gamla vänner bor så klart i Sundsvall med. Klart Gerardo tar upp luren och slår en signal till lilla Sara. Inte så liten längre. Gift och har 2 barn, jobbar och sliter. Vi hann träffas någon timme. Åt lite gott, eller det var grymt gott! Pesto pasta ala italiana! Mums och mer mums! Vi pratade om gamla minnen. Så klart och bestämde oss för att även här ta upp kontakten igen. Härliga vänner jag har va!

(trumvirvel så klart när det är dags för) RUMPSTATUS!
Hehe nyfikna själar därute som är så intresserade av min rumpa. Men den känns… Bra faktiskt. De som har pratat om att jag skulle ha så ont i rumpan får nog äta upp det. Dock märkte jag att det har skavt lite. Eller ganska mycket. Men inget jag lagt mycket fokus på. Blir iallafall smörja in det lilla såret idag.

Tänkte avsluta med ett par länkar till låtar jag lyssnat på under vägen.
Lite roliga teman som får mig att bli taggad!
Klicka här för att lyssna på låt nummer 1
Klicka här för låt nummer 2! WOHAAAAAA Kanske lite udda?

Ska även sätta lite press på min familj där hemma. Snart är jag hos mamma och pappa!
Pappa jag vill ha grillat!
Mamma jag vill ha potatissalladen blandat med Jenis (Syster) hemlagade majonäs.
Stephan (Bror) gör en klockren efterrätt tack!

Completo dagen jag kommer, (korv med bröd samt med tomat-avokado-majonäs-ketchup)

Kanske efter de läst vad jag vill ha så kommer de inte möta upp mig eller öppna dörren till mig…
Just det. När jag endå är igång! TÅRTA !

Kommer gå upp de kilon jag tappat bara av att titta på maten säkert.

Nu ska jag sova men som vanligt lite bilder från dagen.
Ska börja trampa 5 imorgon!
Sov gott därute,
Er vän
Gerardo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *