Umeå 2015-09-02

Dag 2

Vaknade av ett samtal från tidningen i Skellefteå. Tidigt tänkte gå upp redan vid 8. Äta frukost i lugn och ro. Tror jag gjorde intervjun väldigt trött. Hoppas det gick bra iallafall.

Snabb frukost sen bara till att trampa. Startade ca 9. Men vilken dag. Det tog säkert 30 min innan jag kunde sätta mig. Usch aj aj aj. Väl när jag kunde sätta mig så var det bara sluta tänka på det. Lyckades lura hjärnan att det var ok. Min rumpa blev ett med den hårda sätet..

Jag lär mig aldrig stänga munnen när jag cyklar!
Gissa vad som hände. Tur att jag inte ätit ordentligt. Kände ej smaken av flugorna eller vad det nu det var för trevligt. Påminn mig om att stänga munnen imorgon tack!

Men idag hände en sak som inte ska hända, men visste att det skulle ske… PUNKTERING!
vad arg jag blev! Ni anar inte. Tänkte jag skulle lägga ner hela resan, så då kan Ni gissa hur arg jag var…
Bara till att laga punkteringen efter ha fått mycket peppning. Tror det behövdes, fick en ny styrka iallafall att trampa vidare! wohooo! Så sjukt jag hade en 30 min vila men samtidigt så var jag dygnsur av all svett…

Har även varit mycket motvind, så dubbelt så tungt att cykla idag idag. Men det har varit långa nedförsbackar. Lite kallt med. Handskarna har jag tappat bort och idag ansåg jag hur mycket de hjälpte igår. Men inga problem med benen som igår.. idag klarade dom sig. yeay! Ska snart sova.

Rumpstatus: Nu ont som attans men det var lättare idag när jag kom fram till Skellefteå. Tror att rumpan börjar bli mer van att cykla nu. När jag kommer till Ystad kommer jag hitta något spaställe och lyxa till det på jacuzzi och låta det bubbla i baken….

Bara 12 dagar kvar nu. Tiden går så fort, att cykla mil efter mil går även fort. Ibland! Men tufft är det. Känner mig lite tuff kanske. Imorgon blir det inte lika långt som tur är. Bara 11 mil. Men tro mig att cykla 13 mil är för jävligt. tar en evighet innan man kommer ner i tvåsiffrigt. Ungefär lite som mina kilon…

Har haft en mycket god middag tillsammans med Jonna och hennes sambo Oskar ”Askeir” säkert hans namn på COD. Får fråga han imorgon. Jonna har jag känt sen när vi var 8 år. Pratade med henne för ett par veckor sen om att ta en fika. Men då erbjöd Jonna sovplats. Tack och bock.

Nu är det dags att nana lite. Upp tidigt imorgon igen, det vet Du va?
Vill även passa på Säga grattis till Nathalie som tog körkort idag! Bravo! Se till att alltid ha sovit ordentligt samt att du inte går runt hungrig… Åskmolnet.. 😉

Avslutar med lite bilder från idag!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *