Växjö 2015-09-14

Oj oj oj vilken vilodag. Har sovit väldigt mycket. Vilat och bara vilat kroppen.

Kollar Jag på stegräknaren så har jag säkert gått Max 1000 steg. Fram och tillbaka till toan typ. Har haft lite distans från Lola. Hon behöver lite egentid hon med. Lola får ladda batterierna inför de två sista dagarna. Förstår du?! Två dagar kvar! Tror inte det är sant. Efter imorgon är det bara en dag kvar och sen. Ja då är det slut!

Flyger hem på torsdag morgon. Torsdagkväll blir det ett mottagande på Dalarö. Spännande! Tror jag kommer börja gråta. Men du vet, Jag får inte gråta…. Blev intervjuad av Smålandsposten idag. Via telefon. Roligt att så många har visat så mycket intresse i detta. Inget filosoferande idag. Bara umgicks. Sitter nu på Scandic och förbereder mig inför cykelresan imorgon. Frukost 6:30 cyklar 7. Skönt att få börja tidigt. Undrar hur lång tid de 13 milen kommer ta. Undrar vädret med. Vill inte titta vädret. Den får överraska mig. Gillar överraskningar. Bra sådana. Nu vet du. Överraska på!

Innan jag lämnade boet. Så passade syster min på att göra ostpiroger! Hur gott är inte det? Har Du aldrig provat så har du gått miste om något. Brorsan hade gjort créme Brulee. Härlig avslutning. Men de var tvungna att göra sakerna så sent! Jag ville ha mer! Tror de planerade. Vi gör i sista minuten så Gerardo inte äter så mycket…. Dumma dom! Men fick iallafall äta lite. Bättre det än att dom senare lägger upp på Facebook och retas..

Nu sitter jag som sagt på hotellet. Trött än efter två koppar kaffe. Bra att jag inte är pigg iallafall och är uppe halva natten. Börjar tänka lite på hur min nästa bok kommer vara. Måste börja fundera lite på den. Klart det ska komma en uppföljare till Uppvaknandet. Får se när den påbörjas.

Trumvirvel tack! Då vet du vad som kommer. Rumpstatus! Dumma lediga dag! Ömmar ordentligt. Har svårt att sitta idag. Meningen är att den ska vila och bli bra. Inte kännas värre. Tror rumpan kommer kännas ordentligt när jag sätter mig på sadeln imorgon.

Vet ni. Ingen bild kommer från idag. Har inte tagit någon. Skulle bara blivit från sängen. Mindre roligt. Men imorgon kommer det igen! Sov gott därute!

Din vän

Gerardo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *